Миналата  година по това време почти спрях да се храня. 

...
Миналата  година по това време почти спрях да се храня. 
Коментари Харесай

Андреа удари по Кобрата: Искам да имам деца от 7 години

" Миналата  година по това време съвсем стопирах да се храня.  Беше толкоз извънредно, че когато трябваше да хапвам, даже и дребното храна ми докарваше паника и суматоха ", споделя Андреа пред своите почитатели.

Певицата разкрива, че не е стигнала до крайности. Освен за проблемите с яденето Андреа визира и тематиката за децата, до момента в който излива душата си пред почитателите. " Да, желая да имам деца! За мен основаването на деца е толкоз значимо, колкото и те самите да израснат  в семейство, където родителите им са опора един за различен.

Родителите са образец и въздействат извънредно доста на ментално положение на децата. Искам да имам деца от близо 7 години, но за мен бракът има значение. Ако концепцията е просто човек да се развъди (извинявам се за израза), тогава той постоянно може да откри сурогатна майка или жена, подготвена на всичко, единствено и единствено да е до някой. Докато след време това " всичко “ ще се обърне против нея ".

Звездата разкрива, че сега е извънредно заета, защото работи по едно и също време по няколко плана, оповестява България през днешния ден.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР